Gateway Technolabs Finland

Gateway Technolabs Finland Oy on vaativaan ohjelmistokehitykseen ja digiratkaisuihin keskittynyt ohjelmistoyritys. Tarjoamme suomalaisille asiakkaillemme paikallista palvelua ja Suomessa suunniteltuja ja ohjelmoituja laadukkaita tuotteita. Meillä on toimipisteet Espoossa ja Kaarinassa sekä kumppanitoimisto Intian Ahmedabadissa. Yhtiömme työllistää yhteensä satakunta henkilöä.

Gateway Technolabs Finlandilla on vankka asema pohjoismaisilla IT-markkinoilla. Yrityksen perustajilla Pentti Heikkisellä, Anssi Seppäsellä ja Timo Makkosella on vahva osaaminen ja kymmenien vuosien kokemus IT- ja ulkoistamistehtävistä. Vuonna 2008 perustettu Gateway on osa Solidabis Oy:tä, jonka missio on yhdistää IT-yhtiöitä vahvemmaksi kokonaisuudeksi.

Toimimme yhteistyössä kansainvälisen Gateway Technolabs Groupin kanssa, joka operoi 18:ssa maassa eri puolilla maailmaa yli tuhannen hengen voimin. Pystymme tarpeen mukaan optimoimaan kustannuksia käyttämällä Gateway Technolabs Groupin eri toimipisteiden monipuolisia palveluita.

 

Suomen Vahvimmat

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.