Töihin meille

Gateway Technolabs Finlandin asiakkaat ovat pohjoismaisia yrityksiä, joita palvelemme ulkoistetuissa ohjelmistokehityshankkeissa. Haluamme tarjota yhä monipuolisempia palveluita ja tarvitsemme kehittäjätiimiimme oma-aloitteisia vastuunkantajia vaativiin ohjelmistokehitystehtäviin.

Tarjoamme sinulle paikan kasvavassa kehittäjätiimissä, jossa pääset mielenkiintoisten asiakasprojektien kimppuun. Gateway Technolabs Finland on joustava työpaikka, jossa voit suunnitella työasiasi itsenäisesti ja omaan elämäntilanteeseesi sopivaksi. Tarjoamme sinulle haasteellisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, ajantasaisen koulutuksen asiantuntijuutesi ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi sekä viimeisimmät teknologiat ja modernit työvälineet.

Haethan sinua kiinnostavaa paikkaa mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi koko ajan.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Haemme kehittäjätiimiimme suomalaisia oma-aloitteisia vastuunkantajia seuraaviin tuotekehitystehtäviin:

Testiautomatiikan tai ohjelmistorobotiikan asiantuntija

Toimintamme laajentuessa etsimme nyt testausautomatiikan ja ohjelmistorobotiikan ammattilaisia syventämään Solidabiksen ohjelmistotestaustarjontaa. Solidabiksella olet osa kokenutta tiimiämme ja pääset mukaan haastaviin ja mielenkiintoisiin projekteihin.

Full-stack -kehittäjiä, painopisteenä Microsoft-teknologiat.

Solidabiksen kasvava kehittäjätiimi kaipaa Full-stack -kehittäjiä vaativiin tuotekehitystehtäviin painopisteenä Microsoft-teknologiat.

Lähetä työhakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: pdf, docx, rtf, doc, txt.