Töihin meille?

Töihin meille?

Gateway Technolabs Finland

Gateway Technolabs Finlandin asiakkaat ovat pohjoismaisia yrityksiä. Palvelemme asiakkaitamme ulkoistetuissa ohjelmistokehityshankkeissa. Haluamme tarjota yhä monipuolisempia palveluita ja tarvitsemme kehittäjätiimiimme suomalaisia oma-aloitteisia vastuunkantajia vaativiin ohjelmistokehitystehtäviin.

Tarjoamme sinulle paikan kasvavassa kehittäjätiimissä, jossa pääset mielenkiintoisten asiakasprojektien kimppuun. Gateway Technolabs Finland on joustava työpaikka, jossa voit suunnitella työasiasi itsenäisesti ja omaan elämäntilanteeseesi sopivaksi. Tarjoamme sinulle haasteellisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, ajantasaisen koulutuksen asiantuntijuutesi ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi sekä viimeisimmät teknologiat ja modernit työvälineet.

Avoimet työpaikat

Full-stack- ja front-end -kehittäjiä

Palkkaamme kehittäjätiimiimme Full-stack- ja front-end -kehittäjiä. Etsimme taitavia ja motivoituneita henkilöitä, joilla on aitoa kiinnostusta koodaamiseen ja asiakasprojektien toteuttamiseen.

Lue lisää »

Senioritason ohjelmistokehittäjä

Arvostatko työssäsi muutakin kuin energiajuoma-automaattia ja henkilöstöetuna tulevaa seinäkiipeilymahdollisuutta? Gatewayn kasvava kehittäjätiimi kaipaa Full-stack- ja front-end -kehittäjiä vaativiin tuotekehitystehtäviin painopisteenä front-end-teknologiat.

Etsimme pitkän kokemuksen marinoimia kovakuntoisia ammattilaisia, jotka arvostavat työn laadukasta sisältöä, vaativuutta ja vakautta sekä mahdollisuutta jatkaa omannäköisen urapolun rakentamista.

Lue lisää »

Tutustu työkavereihin

Ohjelmistokehittäjä Skants

”Arvostan sitä, että kukaan ei kyttää tekemisiämme ja toimistolla istuttuja tunteja, vaan tärkeintä on työmme lopputulos.”

Lue lisää »

Avoin hakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: pdf, docx, rtf, doc, txt.

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.