Kuvankäsittelyn ja Taittamisen
Ulkoistamisratkaisut

Autamme mediataloja keskittymään omaan ydinosaamiseensa ja ulkoistamaan sitä tukevia toimintoja. Lupaamme erittäin kustannustehokasta ketteryyttä rutiininomaisten töiden suorittamiseen.

Ulkoistetun kuvankäsittelytiimin asiakkaana mediatalo maksaa vain toteutuneista töistä, jolloin kustannussäästöt ovat noin 40 prosenttia talon sisäiseen tuotantoon verrattuna. Meillä löytyy valmiit testatut alustat ja hioutut tavat toimia, joten toimintojen ulkostaminen on erittäin helppoa. Tiimin pystyttäminen ja täyteen toimintakuntoon saattaminen kestää hankkeen laajuudesta riippuen 0-2 kuukautta. Palvelu rakennetaan minimum disturbance -periaatteella eli asiakkaan ei tarvitse muuttaa nykyisiä toimintatapojaan.

 

Pystymme käsittelemään myös erittäin suuria kuvamääriä ja vastaamaan joustavasti yrityksesi erilaisiin kysyntäsykleihin. Olemme toimineet yhdessä suurien suomalaisten toimijoiden kanssa vuosia, ja tänä aikana toimintatapamme ja prosessimme ovat hioutuneet. Kuvankäsittelyä tekevät aina alan koulutetut ammattilaiset käsityönä ja tässäkin pitkä kokemus suomalaisten kanssa toimimisessa näkyy esimerkiksi skandinaavisena visuaalisen yleislinjan osalta.

Kuvankäsittelyn lisäksi kauttamme onnistuu erittäin kustannustehokkaasti erilaiset online sekä printtipuolen taittotyöt.

Asiakkaitamme ovat esimerkiksi Sanoma Magazines, Stockmann ja de Telegraaf.

yhteydenottolomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.