Varaosat ja Komponentit

Markkinoiden disruptiot ja uudet digitaaliset teknologiat pakottavat varaosia toimittavia yhtiöitä keksimään itsensä uudelleen pysyäkseen kilpailukykyisinä ja kasvattaakseen markkinaosuuttaan. Varaosayhtiöiden on luotava älykkäämpi toimitusketju ja tunnistettava kaikki tarjolla olevat kanavat, joilla yhteyden loppuasiakkaisiin voi saavuttaa.

Gatewayn ratkaisujen avulla on mahdollistaa saavuttaa tehokkaampia toimitusketjuja, älykkäämpiä työnkulun prosesseja ja luoda uusia digitaalisia kosketuspisteitä sekä b2c että b2b asiakkaisiin. Ratkaisuilla voi tehostaa lähes kaikkia tärkeimpiä funktioita, kuten tuotekehitystä, toimitusketjua, markkinointia, myyntiä ja jakelua sekä jälkimarkkinointia.

Saavutuksia

  • Conceptualized, Co-created, and implemented 50+ IT concepts in B2B, B2C & B2B2C segments.
  • Enabled 40% increase in revenue through on-demand & online parts ordering.
  • Supported our customer in generating € 2 million worth of orders on daily basis.
  • 3600+ Garages across Europe are connected to the integrated parts supply chain.
  • Integrated more than 36 parts suppliers in one single enterprise system.
  • Keeping steady revenue growth, Generated competitive intelligence insights to optimize pricing by 20%.

Asiakkaan sanoin

We work with Gateway for more than 11 years now. Together with Gateway, we recently carried out evaluation process of all our systems. Gateway is helping us remove the complexity out of our systems and putting it into an intelligence layer so we can manage our workflows and efficiently monitor the data.

PROJECT MANAGER, A large NL based Parts distributor