Gateway – Autotoimialan digiosaaja

 

Autotoimialan markkinassa tapahtuu parhaillaan isoja muutoksia. Muutoksen ajureina toimivat autojen kytkeytyminen nettiin, ajoneuvojen välinen kommunikaatio, mobiliteettipalvelut, autokauppojen asiakaskokemusta tukevat innovaatiot, sähköautot, kuskittomat autot ja niin edelleen. Kehitys ja innovaatiot vaikuttavat merkittävästi alan toimijoihin kuten valmistajiin, jälleenmyyjiin sekä jälki- ja huoltomarkkinoihin. Me Gatewayssä olemme olleet autotoimialan digimurroksen keskiössä viimeiset kymmenen vuotta.

Tänä aikana olemme toimittaneet asiakkaillemme yli sata digitaalista ratkaisua ja meillä on yli 50 valmista ohjelmistokomponenttia sekä valmiit rajapinnat 40:een ulkopuoliseen liittymään. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden kehittää uusia liiketoimintaa tukevia palveluita ilman pitkiä kehityssyklejä. Olemme toimineet innovaatio- ja kehityskumppanina viidenkymmenen keskeisen autotoimialan ja klusterin toimijan kanssa ja auttaneet asiakkaitamme menestymään globaalissa kilpailussa.

Yhdistämme kansainvälisen autotoimialaosaamisemme Euroopassa ja Pohjoismaissa sekä paikallisen markkinatuntemuksen suomalaisten asiakkaidemme hyödyksi. Paikallisen palvelumuotoilutiimimme avulla voimme kehittää palvelut aivan konseptitasolta asti ja räätälöidä ne tarpeisiisi. Kehittämiemme tuotteiden vaikutus voi olla esimerkiksi nopeampi huoltopalvelu, joka näkyy kasvuna yrityksen liikevaihdossa.

Maailmanlaajuisesti Gatewayssä on yli 150 autotoimialaan erikoistunutta IT-ammattilaista ja noin 20 autoalan asiantuntijaa.

Lue lisää valmiista ratkaisuistamme ja niiden avulla saavutetuista hyödyistä:

Ratkaisut ja teknologiat »

Artikkeleita autoalalta

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarkemmin.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.