Gateway Technolabs Finlandin suomalainen emoyhtiö Solidabis ja palvelumuotoilun sekä käytettävyyden kokenut suunnannäyttäjä Fyyri yhdistävät voimavaransa. Solidabiksen vahva liiketoiminnan asiantuntijoiden ja ohjelmistokehittäjien tiimi saa Fyyrin omistautuneissa ammattilaisissa nyt uudenlaisia voimavaroja palvelumuotoilun tueksi. Käyttökokemuksen merkitys digitalisaation edellytyksenä on Fyyrin toiminnan kivijalka. Solidabiksen ostaessa Fyyrin liiketoiminnan kasvaa vuosi sitten perustetun Solidabiksen henkilökunta 30: een asiantuntijaan.

”Solidabikselle keskeisen asiakaslähtöisen elinkaariajattelun näkökulmasta Fyyrin mukaantulo on täysosuma ja voimme nyt tarjota varsinkin projektien alkupäähän entistä kattavammin palveluita.  Etsimme pitkään sopivaa yritystä tuomaan meille lisää osaamista ja tekijöitä käyttökokemuspuolelle sekä palvelumuotoiluun. Halusimme myös tahon, jolla on osaamista ohjelmistokehityksestä, ja joka Solidabiksen tapaan on kokenut, ketterä sekä nälkäinen. Fyyrissä löysimme sellaisen.” kertoo Solidabiksen toimitusjohtaja Petteri Puhakka.

Toukokuussa julkiselle puolelle laajentanut Solidabis saa kaupassa myös lisää osaamista tälle sektorille, jossa Fyyri on toiminut luotettuna käyttökokemuksen kumppanina sekä digitalisaation luotsina jo yli 8 vuotta. Kokemusta kansalaisten palveluiden sujuvoittamisesta onkin kertynyt lukuisista julkisen hallinnon projekteista.

Leena Ketonen kertoo Fyyriläisten olevan innoissaan uusista mahdollisuuksista joita kasvu Solidabiksen kanssa avaa: ”Fyyriläiset parantavat maailmaa palvelu kerrallaan. Ihmisten arki muuttuu ja haluamme tuoda digitalisaatioon järkevyyttä ja tehokkaita, uudenlaisia ratkaisuja. Solidabiksen järjestelmä- ja alustaosaajien kanssa pystymme yhdessä muotoilemaan asiakkaillemme vetoavia palveluita ja tekemään niiden toteutuksen tehokkaasti.”

Solidabis OY

Solidabis on uusi ketterä toimija Suomen IT-markkinoilla ja sen kivijalka on rakennettu kovatasoisista yritystoiminnan ja ohjelmistokehityksen asiantuntijoista. Toiminnassaan Solidabis yhdistää liiketoiminnallisen ajattelun ja digitaalisen osaamisen sekä syvällisen toimialatuntemuksen ja vaativan ohjelmistokehityksen. Tavoitteena Solidabiksella on lähivuosina vahva kasvu ja siirtyminen suomalaisten It-yritysten raskaaseen sarjaan. Solidabis on Gateway Technolabs Finlandin pääomistaja.

Fyyri OY

Fyyri on kokenut käytettävyys- ja palvelumuotoilualan toimija. Nostamme osaamisemme rohkeasti näkyviin ja olemme mukana luomassa ja kehittämässä tapoja muuttavia palveluita. Ketteryyttä hyödynnämme kokemuksella, ilman kikkailun makua. Päällimmäiseksi muotoilussamme nousee aina palvelun mielekkyys ja lähestyttävyys. Fyyriläisille kuluttajien tarpeiden ymmärtäminen ja ammattilaisten työn sujuvoittaminen on jokapäiväinen tehtävä.