Sanoma Lifestyle on tehnyt yhteistyötä Gateway Technolabs Finlandin kanssa vuodesta 2012. Sanoma on ulkoistanut 17+ suositun aikakausilehtensä kuvankäsittelyn Gatewaylle.

Sanoma Lifestyle haki luotettavaa ja vakaata kumppania, joka pystyisi vastaamaan Sanoman aikataulu-, volyymi- ja laatuvaatimuksiin kuvankäsittelyn suhteen. Gateway rakensi järjestelmän, joka mahdollistaa suurten kuvamäärien siirtämisen vähäisellä työmäärällä. Tämän järjestelmän välityksellä Gateway toimittaa isolla volyymilla kuvankäsittelypalveluita, kuten kuvien syväystä (taustan irrotus/cutout), värienkorjausta/parantelua, taustan venytystä, objektien poistamista, kuvanparannusta jne.

Sami Majaniemi and Markku Niskanen kertovat: ”Gateway on ollut erittäin tehokas palveluiden toimittaja Sanomalle. Yhteistyö Sanoman ja Gatewayn kanssa on viritetty toimimaan erittäin sujuvasti ja laatu on hyvää. Gateway on pystynyt toimiaan erittäin joustavasti niin kysyntäpiikkien, kuin matalammankin kysynnän suhteen. Olemme hyvin tyytyväisiä, että meillä on Gatewayn tapainen pitkäaikainen kumppani.”

Lue lisää mediatuotannon ulkoistamisratkaisuistamme täältä: